P/\ST - nové album TINNITUS

P/\ST - TINNITUS

Dva roky po vydání koncepční hybridní rozhlasovky HYBRIS a čtyři roky po debutové Expedici do vnitrobloku vydala P/\ST třetí desku TINNITUS. 

Jako předvoj bouře vypustila P/\ST stejnojmenný singl TINNITUS spolu se sedmiminutovým klipem, který pro ně natočil tým v čele s Vítem Hradilem, Klárou Plechsson a Slávou Pecháčkem za kamerou. TINNITUS je o neustálém honu za úspěchem. O běhu bez cíle za prchlivým vítězstvím. O představě dokonalosti neutuchajícího výkonu. TINNITUS je o tom, že nikdy nebudeme mít dost, i když z nás už nezbude nic. 

Deska samotná se formálně vrací k debutové Expedici do vnitrobloku. Nejde o koncepční desku, ale každý z deseti našlapaných tracků vypráví svůj vlastní příběh a rozebírá témata, která tvůrcům nedají spát a stejně jako tinnitus jim stále rezonují v hlavách. 

Na desce kapela pracovala v průběhu čtyř let  a vydává jí sama. Mix a Mastering obstaral GAEX. Na desce spolupracovalo několik hostů jak na produkci (6Polnic, Jen Hovorka), tak jako interpreti (Gambrz reprs, Chesso Kriss, SEBE). Na Coveru pracoval známý grafik Paul Gate spolu s fotografem Patrikem Broreckým.